Logga in på ditt konto

Som inloggad kan du:

  • Hantera din prenumeration
  • Ändra din adress
  • Ändra dina uppgifter

Logga in

Ännu inte aktiverat ditt digitala konto?

Välkommen till vår kundservice!

Här kan du få hjälp med de flesta ärenden som rör din prenumeration eller om du önskar bli prenumerant. Hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss.

Mitt konto

Här hanterar du din
prenumeration via ”Mitt konto”.

Adressändring

Tillfällig adressändring

Utebliven tidning

Anmäl utebliven tidning

Avsluta Premium

Övriga paket avslutas via Kundservice

v

Kontakta kundservice

Vardagar 6.00 – 17.00
Lördagar: 7.00 – 11.00
Telefon: 036 – 30 40 40
kundcenter@hallmedia.se

Viktig information till dig som prenumerant

En app har blivit två

Nu har vi gått från en nyhetsapp till två. En separat för e-tidningen och en för vårt nyhetsflöde. Har du laddat ner vår nyhetsapp sedan tidigare har den ersatts av vår e-tidningsapp och du behöver därför uppdatera denna för att få åtkomst till e-tidningen. Det innebär att du behöver ladda ner vår nya nyhetsapp i App Store eller Google Play för att få fortsatt tillgång till vårt nyhetsflöde. Vid nedladdning och uppdatering av app behöver du logga in på nytt för full tillgång.

Nyhetsappen:
Ladda ner med Google Play
Ladda ner med App Store

E-tidningsappen:
Ladda ner med Google Play
Ladda ner med App Store

Allmänna villkor och personuppgiftspolicy

Med anledning av att Hall Media nu ingår i Bonnierkoncernen har vi uppdaterat våra allmänna villkor och personuppgiftspolicy.
Ta del av våra nya allmänna villkor här
Ta del av vår personuppgiftspolicy här

Kundservice tipsar

Ladda ner appen

Få en perfekt överblick över våra nyheter, både bland dina favoritämnen och senaste nytt. Bli påmind om det som intresserar dig och ha koll på det som du inte vill missa.

E-tidningen

Läs dagens tidning i digitalt format med samma upplägg som du är van vid från papperstidningen. Om du får hem din tidning i brevlådan ingår e-tidningen i din prenumeration. Här kan du läsa mer om e-tidningens funktioner och hur du får åtkomst till den.

Aktivera ditt digitala konto

Som prenumerant får du tillgång till alla nyheter på vår nyhetssajt och app. Genom att aktivera ditt digitala konto får du en ännu bättre nyhetsupplevelse och åtkomst till allt som ingår i din prenumeration.

Nyhetssajt

Ta del av vad som händer i ditt närområde och få inblick i det senaste nyhetsflödet. För att ha extra bra koll är ett tips att spana in vår öppna populära coronachatt som ger dig en liverapportering om virusets utveckling.

Lyssna på tidningen

Alla som har en läsnedsättning har rätt att prenumerera på taltidningen. Du får hela tidningen uppläst och kan bläddra mellan sidor och artiklar. Taltidningen kommer ut samtidigt som papperstidningen.

Bli prenumerant

Läs dina lokala nyheter på det sätt som passar dig. Du får alltid tillgång till hela nyhetsutbudet på sajt och i app oavsett vilken prenumerationsform du väljer. Vi har inga bindningstider och du avgör själv hur länge du vill stanna hos oss.

Vanliga frågor och svar

Hur hittar jag nyhetsappen i Google Play?

Genom att söka på din tidning i Google Play ska appen automatiskt dyka upp. Om du fortfarande inte hittar appen så kan du testa att söka på sajt-namnet. Exempel: tranastidning.se

Fungerar nyhetsappen i surfplattor?

De nya nyhetsapparna har begränsat stöd för att fungera i läsplattor. Det innebär att vi inte testar nyhetsapparna eller optimerar dem för just läsplattor.

Vi rekommenderar att istället läsa oss via din webbläsare i surfplattan. Om du vill använda appen loggar du enklast in i din smarta telefon.

Varför behöver jag nu ha två appar?

Hall Media har bytt ägare och ingår nu i Bonnier News Local, och vi ska nu börja använda deras programvaror för app och sajt. Därför finns nyhetsappen och e-tidningsappen nu i varsin separat app:

  • En för e-tidningen där du kan ta del av dagens tidning digitalt och
  • En nyhetsapp där du får senaste nytt och pushnotiser om vad som händer nära dig.

Har du laddat ner vår nyhetsapp sedan tidigare kommer den nu att uppdateras och ersättas av vår e-tidning. Det innebär att du behöver ladda ner en helt ny app för att kunna ta del av vårt nyhetsflöde

Undantag är Jnytt och Skövde Nyheter som inte har en e-tidning. Deras gamla appar ersätts istället av nya nyhetsappar.

Hur laddar jag ner e-tidningsappen?

Du laddar ner den via App Store eller Google Play. Sök på namnet på din tidning så kommer både e-tidningsappen och nyhetsappen upp.

Varför hittar jag inte d-tidningen?

I och med att de nya apparna släpps kommer d-tidningen från och med den 11 juni att pausas och släckas ner. Du som tagit del av d-tidningen kommer precis som vanligt att ha åtkomst till både e-tidningen och våra nyheter på sajt och i app.

Prenumerera på taltidningen

För den som av olika anledningar inte kan läsa tidningen finns det möjlighet att prenumerera på taltidningen. Du får hela papperstidningens innehåll uppläst av en syntetisk röst och kan bläddra mellan olika artiklar och avsnitt i tidningen. Taltidningen kommer ut samtidigt som papperstidningen och kostar som en vanlig tidningsprenumeration. Har du sedan tidigare total - eller helgprenumeration så kan du lägga till taltidningen, då till en lägre kostnad.

Alla som har en läsnedsättning får prenumerera på taltidningen. Det kan till exempel vara synnedsättning, dyslexi, afasi eller en funktionsnedsättning som gör det svårt att hålla eller bläddra i en tidning. Här hittar du mer information om vad som händer efter din beställning: länk

Kontakta oss för att starta en prenumeration eller för ytterligare information tel. 036-30 40 40


Kontakta kundservice

Vardagar 6.00 – 17.00

Lördagar: 7.00 – 11.00

Telefon: 036 – 30 40 40

kundcenter@hallmedia.se